lørdag 28. juli 2012

Lek med farger

Tar utfordringen til Scrappehuset i dag på den våte regnfulle lørdagen. Ingenting bedre da med barnefri og jeg kan boltre meg som jeg vil med tid, maling, masse mist og kreativitet :) 
LIFE IS GOOD!

mandag 23. juli 2012

Artig utfordring

Denne utfordring falt jeg skikkelig for. Scrappehuset har besøk av Malin og hun har følgende utfordring til oss: Når du skaper - bruk noe som du finner i ditt kjøkken, gang og baderom:)
Jeg fant fort følgende:
Kjøkken - grillspyd 
Bad - en hjerteøredobb som jeg aldri bruker
Gang - en liten papirpose som hang fast på et nytt plagg





Datteren min fikk lov til å være med på scrapperommet denne kvelden også. Og da ville hun også være med på utfordringen. Hun fant følgende:
Kjøkken - grillspyd
Bad - bommulspad som hun mista
Gang - tråden på en lapp fra nytt tøy + reserveknappen som hang fast

Det er så gøy med disse sene kveldene med henne på scrapperommet. Da er hun i sitt ESS (akkurat som sin mor) og hun finner på det meste helt av seg selv.  Og jeg synes hun har blitt kjempe flink selv om hun bare er nesten 9. Og da er det også fritt frem i mamma sine scrappeting.




søndag 15. juli 2012

Juliutfordring

Endelig fikk jeg noen bilder i går som ga meg den gode sommerfølelsen. Når barna var i seng og jeg egentlig var kjempetrøtt, så måtte jeg bare ta Juliutfordringen til Scrappehuset.
Her er det gesso, mye mist, tissuepaper og osteklut.




lørdag 7. juli 2012

So cute color #19


So cute color utfordret til å bruke 3 av disse fargene skulle brukes, og de inspirerte til en skikkelig sommer-LO. Jeg har brukt mye av hvitt, lilla og blått i alle nyanser. 
Denne LO'n gjenspeiler den gode sommerfølelsen når sola skinner og vi kan kose oss
med venner og familie i bassenget.
Håper det kommer flere av slike dager de neste ukene.





Startet ferien med scrap

Første feriekvelden startet med litt scrapping sammen med eldstejenta. Hun er lik moren sin - full av kreativitet på sene kvelder. Kjempe koselig med sånne kvelder hvor vi ikke bryr oss om hvor mye klokka blir. Jeg scrappet LO og hun scrappet og malte et lerret.




Lerret til eldstejenta.
Kommer kun med et par tips underveis, ellers finner ut av alt sammen selv.
Synes hun har blitt riktig så flink.

søndag 1. juli 2012

Hyggelig besøk


Dette er et av lerretene som ble ferdige i går når jeg hadde veldig hyggelig besøk av to gode scrappevenninner! Vi storkoser oss alltid. det ble i grunn ikke rare scrappinga på meg. Det ble mest maling og lerret faktisk. Men brukte noe papir på disse lerretene også. Sånn som her. Tissuepapir fra Tim Holtz og en figur fra Silhouette.

Et lerret til - det tredje er ikke helt ferdig ennå....