lørdag 10. desember 2011

God morgen Norge i går har vært utrolig inspirerende. Så i kveld har nok en gang scrappingen gått foran fornuften og søvn... Med så mange hyggelige kommentarer fra kjente og ukjente, nye papirer i veska - ja da jobber hodet med nye ideer og jeg har bare gleda meg i hele dag til å kunne sette meg ned i kveld når barna var i seng.
Husk overraskelsen - legg igjen en kommentar innen søndag og du er med på trekningen av en overraskelse!
Her er papirer fra Poppydesign sin siste julekolleksjon. God Jul er klippet ut av et mønsterark til Poppydesign . Denne lille nissegutten er klippet ut av Minnehjørnet sine juleark.

Jeg liker veldig godt Papirdesign sine blå vinter/juleark. De er så sarte og søte. Her er det brukt sammen med en lykt jeg har kuttet ut på Silhouetten min, rose, en snøfnugg-charm, label og bølgepapp. Alle kortene mine får også en sprut med Pearl Glimmer Mist. Da er det litt skinn i kortene når lyset skinner på dem.


Restepapir fra Poppydesign  sine ark er brukt som en bord her. Hjertet er et julestmpel fra
North Star Stamps. Det er pyntet med roser og en sløyfe.
Label-kort er kjempe gøy å lage. Denne labelen var i utgangspunktet hvit. Juletreet er stemplet med brun vannfast StazOn stempelpute, deretter har jeg sprayet på lyseblå glimmermist og pyntet med blonde, kakeserviett, papir fra Papirdesign og en hvit fjær. Fjæra gjør seg veldig godt. Det er min nye favoritt.

Et veldig enkelt kort med restepapir fra Poppydesign , og den lille God Jul som er klippet ut av det fantastiske mønsterarket.

Denne søte hjorten her fikk jeg i julekalenderen min i dag. Den er så utrolig søt og var ikke vanskelig å bruke. Dette er et 6"x6" ark som er brettet (Poppydesign ). Jeg har blitt veldig glad i dette formatet til kort. Så er det noen som vet om hvor man får tak i passende konvolutter eller clear bags så si i fra.

Ha en riktig fin og kreativ helg!
Ta deg tid til å sette deg ned og pusle litt midt oppi julestresset!

5 kommentarer:

Cathrine sa...

Hei Maya!
Så mange fine julekort du har laget! Jeg liker også veldig godt blå vinter/ juleark=).
Fant fram noe restepapir i går, og ble sittende til langt på kveld. Etter å ha sett dine julekort her, fikk jeg lyst å løpe innom scrappekjelleren og kjøpe inn noen juleark=)
Cathrine

Johanna sa...

Så flotte kort May Linda! :) Jeg gleder meg mye til å få ferdig huset nå så mors hobbyrom blir klart til innflytting og alt kan ligge framme :)

En riktig god førjulstid ønskes deg og dine :)

Klem fra Heidi (nå nordboer=)

Elisabeth sa...

rett og slett nyyyyyyyydelige :o)

Blåmeis sa...

Wow så flotte kort. Her har du overgått deg selv. Du imponerer og inspirerer!

Maya sa...

En heldig vinner av Papirdesign produkter er trukket!