onsdag 5. desember 2012

Gi en stemme

KLP lar årets julegave til ansatte og kunder gå til noen som trenger det mer. Vi kan være med å bestemme hvem som skal få denne julegaven ved å stemme her

Jeg vil oppfordre deg til å gi en stemme til Mitandi-klinikken i Uganda. Her gjør Christin Oldebråten og hennes foreldre + hennes støttespillere en kjempe-innsats.Mitandi-klinikken i Uganda

Christin Oldebråten jobber i KLP og bygger klinikk i Uganda på fritiden. Klinikken forbedrer helsetilbudet for titusenvis av fjellbønder som bor ved Mitandi – hjembygda til Christin. Klinikken fokuserer spesielt på helse for kvinner og barn, prevensjon, trygge fødsler og folkeopplysning. Arbeidet med å ruste opp klinikken er godt i gang, men mye gjenstår!

Prosjektene på Mitandi drives på privat dugnad uten administrasjonskostnader og korrupsjon. Christin og foreldrene - som bor på Mitandi – har nær dialog med lokalbefolkningen og god kontroll på prosjektkontoen. Hver krone går til flere bygninger, innkjøp av utstyr, installasjon av solceller osv. Akkurat nå trenger klinikken f.eks en ny mor- og barn avdeling.

Pengene kommer frem – følg med på mitandi.com. Her ser du bilder og får de gode historiene underveis – for eksempel om babyen som overlevde takket være jordmor Norah på fødestua. Hvis ikke vi gjør det– hvem da? Hvis ikke nå – når da? sier Christin.Ingen kommentarer: