tirsdag 8. april 2014

Kurs med Finnabair

Mandagkveld stod det kurs på Bikuben med Finnabair på programmet! Det skulle vise seg at det skulle jeg ikke angre på. Masse gøy å lære og jeg fikk truffet min med-DT GryA for første gang! Veldig hyggelig! Vi fikk en spennende startpakke med diverse - så var det bare å starte!
 
 
Vi skulle starte med en hvit kartong, bilde og en valgfri mask.
 


 
Jeg valgte en som var totalt ulik fra det jeg allerede hadde hjemme. Og den likte jeg veldig godt. Så tror den må på ønskelista...


 
Deretter skulle vi velge en ny mask og farger. Vi mista ark og de canvasbitene vi hadde fått i samme farge. Her har jeg brukt 3 forskellige blånyanser.

 
Så begynte "stafetten"! Nå skulle det bare legges lag på lag på lag på lag....
Og vi rundt bordet ble fort enige om at vi var langt utenfor komfortsonen og ble litt småstressa. Skulle jo gå i ett vist tempo for å henge med instruksjonene til Finnabair. Og det var ikke så mye tid til å tenke og legge om osv som man vanligvis kan gjøre når man sitter for seg selv. Her var det bare å hive lagene opp på hverandre. Full konsentrasjon og ikke noe tid til å kommunisere med hverandre.

 
Etter at papirene var lagt lag i lag så skulle vi bruke noe av canvasen, blondene, diecut'n og tapen vi hadde fått. Stappe dette innimellom papirlagene slik at det ble litt dimensjoner.

 

 
Det siste som skulle på var metalldetaljer, som skulle dyttes innimellom, noen canvasblomster som ble puttet i forskjellige "høyder". Helt avsluttende litt stempling i hjørnene og splæsjer med svart indianer ink. Ikke helt i trening på å lage store fine splæsjer, men tøft ble det jo egentlig.

 
Her ser dere lagene som er bygd opp + litt detaljer.
Kan vel si at kurset var vellykket da jenta på bildet uttalte da hun så LO'n i morges:
 
"Oj, den var det skikkelig mye på!"

Hehe godt bevis på at dette ikke er vanlige stilen min. Men dette var bare supergøy så jeg håper at det straks blir en ledig stund for litt scrapping veldig snart!!

4 kommentarer:

Tone K. sa...

Åhh...denne var knallfin ! :)
Også så gøy å se den helt fra starten. Digger stencilene du har brukt....farger, detaljer...alt. Skikkelig fin ! :)

Kristine sa...

Så knalltøff LO'en din ble! ♥
Og veldig gøy å få prosessen fra start til slutt. Du mestret virkelig Finnabair stilen! Imponert over alle detaljene du har fått meg!

Tusen takk for den koselig kommentaren i bloggen min
Klem ♥

GryA sa...

Det var et superbra kurs, til tross for den høye intensiteten...men synes vi taklet det bra jeg. Ut i fra resultatet som ble veldig bra, så bør vi kanskje slutte å tenke så mye når vi scrapper. Just do it!
Skal rote meg til å legge ut mitt resultat jeg også.

Luce sa...

Så flott denne ble! Kjempegøy at du har tatt bilder under prosessen!
Ha en deilig dag og en flott fortsatt påske!