søndag 14. februar 2010

På fredag feiret mannen min og jeg 10 års forlovelsesdag. Jeg hadde laget et lite minialbum med bilder fra bryllupsdagen vår for snart 10 år siden og med et bilde for hvert år frem til nå. Det  var veldig artig å lete frem i gamle album etter bilder fra hvert år. Jeg hadde egentlig tenkt å gjemme dette albumet til sommeren og bryllupsdagen vår, men klarte ikke det. Så det ble heller en gave nå!
Jeg har brukt et chipordalbum, latt fargene rød og rosa gå gjennom hele albumet og bare sort hvit bilder. Jeg har også lastet ned mange fine "figurer" Silhoutt som jeg brukte.
Siden det er en helg med mange anledninger, ville jeg også sørge for at mamma fikk en liten hilsen i posten. Dette hjertet har jeg også lastet ned fra silhoutten. Syntes det var utrolig fint og dekorativt. La et rødt hjerte hunder så det ble litt skygge i mønsteret.Her har jeg laget et kort til en kollega på jobb som fyller 60. Jeg har sydd på bakgrunn på kortet, en kalendertag som jeg har laget selv, malt et stempel og brukt bånd og glimmermist på en stor tag + litt blomster og småperler. Tallet 60 er chipboard som jeg har spraya med glimmermist.1 kommentar:

Caroline sa...

Vilket underbart album!