torsdag 4. mars 2010

Skissedilla #49

                                   

HegeAL har laget en kjempe fin skisse til Skissedilla denne uka, så jeg måtte prøve meg. Jeg hadde noen ideer, men den satt litt langt inne denne gangen. Har ligget på pulten hele uka og jeg har puttet på litt etter litt, eller tatt vekk og puttet på noe annet. Men i kveld så bare måtte jeg lime det på og ferdig ble den. Tror jeg er ganske fornøyd med resultatet.
Da storesøster så LO'n så ville hun også ha et babybilde scrappet av seg selv. Siden jeg ikke hadde begynt med scrapping da hun ble født er det ikke noen babybilder som er scrappet av henne. Så jeg må kanskje finne dem frem og fremkalle noen.
Ellers har jeg fått en utfordring i posten i dag - og det blir en utfordring, det kan jeg si. Får komme tilbake til den senere.

HA EN STRÅLENDE HELG!!

3 kommentarer:

Lene - nabon sa...

så søøøt, enkel og fin med nydelige farger!

Fint med blingen!

Takk for bidrag!

marit sa...

Nydelig lo!
Lurt med rosene i den store blomsten.. Har problemer med å bruke dem, for de blir liksom så "tomme", hihi. Så det var et tips jeg skal huske!

Gunn-Elin sa...

så skjønn :) Skjønner godt at storesøster også vil få scrappet sine babybilder. Gleder meg til å se mer herfra ja. Og derfor har jeg en award til deg i bloggen min :)
klem klem :)