lørdag 11. september 2010

Skissedilla #76

Etter en periode med sykt mye rydding, rydding og atter rydding - så er jeg ferdig med ryddinga for en stund... Leiligheten er solgt til en helt sinnsyk pris... 900 000 over takst! Så nå svever vi bare litt rundt her og ser nesten frem til å pakke ned alt! Men i dag har vi sløvet helt max her hjemme. Storesøster er på speidertur og det er bare minstejenta som er hjemme. Så vi jentene har vært litt kunstneriske i dag. Hun fikk male på et lerret som jeg skal få lov til å henge på kontoret mitt på jobb. (det får komme et bilde av det også senere) Og jeg var desperat etter å finne frem scrappesakene mine.

Jeg syntes at Brit hadde laget en utrolig søt skisse for Skissedilla denne gangen som jeg ville prøve meg på. Jeg fikk printet ut et par bilder, og jeg fikk knota med diverse, men det var en liten sperre der og jeg ble bare aldri fornøyd. Men plutselig så slo det bare ned en idè og jeg var i gang - og nå er jeg superfornøyd med resultatet. Ikke har jeg bare brukt skissa til Brit, men det ble nesten en scraplift etter Brit sine fantastiske LO'r hvor hun klipper ut bildene. Jeg har vært fasinert av disse LO'ne og tenkte at jeg bare måtte prøve. 

Denne gangen har jeg scrappet rett på et lerret som jeg kjøpte i går. Barnehagen til minstemann skal nemlig ha kunstutstilling i oktober, og da skal vi foreldrene få en egen krok også! Så da var planen å scrappe rett på et lerret - og sånn ble det!

2 kommentarer:

Lene - Nabon sa...

Så utrolig kult!! Gjør nok lykke på utstillingen!!

Flott pynta, og liker stilen din her! Minner litt om vår egen Brit sin stil!

Takk for bidrag!

Anne Gerd sa...

Denne ble nydelig - lykke til på utstillingen:O)