tirsdag 29. juni 2010

I helga var vi en gjeng med jenter som var samlet for å scrappe. Superhyggelig lørdag var det!! Her er en av LO'ne som ble produsert. Jeg ble så inspirert av Lesley Cooper (har dessverre ikke funnet bloggen hennes) og hennes LO her, så jeg måtte rett og slett scraplifte den. Hun er med i det nye designteamet til KaiserCraft. (Bla dere nedover i bloggen og dere finner masse inspirasjon fra det nye designteamet.)


mandag 28. juni 2010

Det er utrolig gøy når man får bestilling på noe. Og denne gangen var det bestilling på et dørskilt! Jeg har brukt October Afternoon papiret nok en gang... og de lekre snurrerosene. Synes de er så lekre og passer til alt.
Så nå håper jeg bare at de er fornøyd med resultatet.


(etter at dette bildet ble tatt så har jeg tegnet på noen små potespor på den minste tagen siden Krekling er hunden dems. )

lørdag 26. juni 2010

Jeg fikk en tom snusboks og tenkte at denne måtte jeg jo bare gjøre noe med! De fleste bare ler av meg når jeg sier det! Hehe!
Her har jeg laget et lite kort av snusboksen til en supersøt vikar  ;) vi har hatt på jobben noen uker!





torsdag 17. juni 2010

I helga var vi i etiopisk bryllup, og det var en opplevelse i seg selv. Men eldstejenta vår var så heldige å få lov til å være blosmterpike. Hun ble en liten prinsesse med den kjolen hun hadde fått, og utførte oppgaven kjempe bra! Da var jeg utrolig stolt av jenta mi!

Mor og datter ferdig fletta av en god venninne!

Vi valgte å kjøpe et gavekort til brudeparet og det var jo et utrolig kjipt kort vi fikk sammen med det gavekortet. Og sånt klarer jeg jo ikke å gi i fra meg... Så jeg fant frem noe gammel embalasje jeg hadde tatt vare på og kjøpte noe fint bryllupsark og resulatet ser dere nedenfor:



På baksiden av denne pakken så var kortet integrert i embalasjen!

Her er et tagkort jeg laget til en liten bursdagsgave. Enkelt og fort gjort!


onsdag 16. juni 2010

Sen kveld her.... men nå er vi i mål! Jeg må skryte litt av mannen min. Han må bare være den desidert beste læreren som finnes! Han engasjerer seg sånn i jobben sin og elevene sine. Så nå når klassen hans er ferdig med 10. klasse har han laget et personlig minne til dem. Jeg har laget noen enkle kort som nærmest blir som en liten bok. Det er på en måte to kort som er satt sammen slik at det blir 6 sider inni. På ene siden er det skrevet en personlig hilsen og på resterende sider er det bildecollager fra de 3 siste årene han har hatt dem. De ble kjempe fine til slutt og et kjempe fint minne å ta med seg videre. Det skal sies at han ikke har en klasse på 30... Han jobber på en liten skole så han har 14 avgangselever. De har sannelig vært heldige! :)

Det var veldig gøy og utfordrende å lage dem. Jeg ville jo lage dem helt forskjellige. Fikk brukt  en del restepapir... alltid kjekt! Tror jeg skal ta en sånn raid igjen og få laget masse kort. For man trenger jo ikke alltid å lage dem så avanserte.

I dag var jeg så heldig å få pakke i posten! Jeg kom over en blogg en utrolig flott veske, og jeg spurte om jeg kunne bestille en. Og det fikk jeg! I dag fikk jeg veska i posten og den er bare så fin og veldig praktisk og romslig! Så nå er jeg klar for ferie og en veldig fin sommerveske.  Igjen tusen takk!!

God natt!!

lørdag 12. juni 2010

ENDELIG!!

Scrappepulten er på plass igjen og jeg kan la kreativiteten blomstre igjen. Alt er ikke helt på plass, men på plass nok til å kunne bruke helga på litt scrapping. I skrivende stund så er også begge barna i bursdag - og mannen sitter i kjellerstua (med scrappesakene mine) og ser på fotball-VM. De neste 4 ukene kommer vi til å tilbringe mye tid "sammen" der nede. Finnes vel ikke noe bedre enn å kunne dyrke hver vår hobby i samme rom.

På torsdag var jeg innom Bikuben for første gang etter at de flyttet til nye lokaler. WOW! Det har jo bare blitt en himmel for scrappere! Så god plass og så MYE stæsj! Men jeg klarte å begrense meg ganske bra synes jeg - for jeg skal jo shoppe i USA i sommer. Tok det jeg skulle ha og et par ting til.

Bl.a. så ble det mer October Afternoon ark. Digger de arkene. De er bare så flotte. Og så kjøpte jeg et sommerfuglstempel som jeg er veldig glad for at jeg kjøpte. Her er restulatet av min lille shopping:






For en tid tilbake laget jeg et lite minialbum av cd-lommer med den siste kolleksjonen til 3ndyPapir. Også en serie jeg bare digger. Det er første albumet jeg har laget med disse cd-lommene. Men helt genialt. Jeg skal gi bort dette albumet og så får hun fylle albumet selv med bilder av barnebarna sine.






En halvtime med ro igjen før barna skal hentes i bursdager. Det blir garantert mer scrapping i dag, kanskje med hjelp av noen små fingre i tillegg.

God helg!