lørdag 12. juni 2010

ENDELIG!!

Scrappepulten er på plass igjen og jeg kan la kreativiteten blomstre igjen. Alt er ikke helt på plass, men på plass nok til å kunne bruke helga på litt scrapping. I skrivende stund så er også begge barna i bursdag - og mannen sitter i kjellerstua (med scrappesakene mine) og ser på fotball-VM. De neste 4 ukene kommer vi til å tilbringe mye tid "sammen" der nede. Finnes vel ikke noe bedre enn å kunne dyrke hver vår hobby i samme rom.

På torsdag var jeg innom Bikuben for første gang etter at de flyttet til nye lokaler. WOW! Det har jo bare blitt en himmel for scrappere! Så god plass og så MYE stæsj! Men jeg klarte å begrense meg ganske bra synes jeg - for jeg skal jo shoppe i USA i sommer. Tok det jeg skulle ha og et par ting til.

Bl.a. så ble det mer October Afternoon ark. Digger de arkene. De er bare så flotte. Og så kjøpte jeg et sommerfuglstempel som jeg er veldig glad for at jeg kjøpte. Her er restulatet av min lille shopping:


For en tid tilbake laget jeg et lite minialbum av cd-lommer med den siste kolleksjonen til 3ndyPapir. Også en serie jeg bare digger. Det er første albumet jeg har laget med disse cd-lommene. Men helt genialt. Jeg skal gi bort dette albumet og så får hun fylle albumet selv med bilder av barnebarna sine.


En halvtime med ro igjen før barna skal hentes i bursdager. Det blir garantert mer scrapping i dag, kanskje med hjelp av noen små fingre i tillegg.

God helg!

1 kommentar:

Ragne sa...

Supre kort de øverste. Har de et spennede innhold?
Ser fra til å se bilder av barneromemt :)
Nattaklem