lørdag 19. februar 2011

The Color Room Palette #46

Jeg har en del av farmor og farfars bilder liggende på pc'n min siden jeg har hjulpet dem med å få dem på cd. De var så spreke at dem begynte å bruke digitalt kamera da de var godt over 70 (nå er dem snart 80 begge to). Men det krevde at jeg måtte hjelpe dem litt. Jeg satt og så gjennom bildene en kveld, og farfar er flink til å ta bilder. Jeg fant dette bildet jeg har scrappet her, som han har tatt av seg selv og farmor. Jeg printa det ut og det ble liggende på pulten en stund. Jeg har lenge ønsket å scrappe noen bilder av barnas oldeforeldre og få skrevet ned litt av dems historie. De er så utrolig spreke, så de har alltid vært engasjerte i oldebarna og vært med på lek. Det er så gøy å se at eldstemann på 7 klarer å få med seg oldefar (79) til å bowle på Wii'n. De er så priviligerte som har sånne flotte oldeforeldre.

I går fikk jeg se ukas palette fra The Color Room og jeg ble umiddelbart inspirert av skissa og fargene. Og da dette bildet lå og ventet på pulten visste jeg at det var dette jeg måtte scrappe.

 
Først blandet jeg blå og grønn glimmermist for å få den riktige fargen jeg ønsket. Sprutet litt rundt og malte litt med den i hjørnene av bildet og skriv tittelen med samme fargen. Jeg limte på litt mesh, og klinte litt hvit cracklepaint på. Limte så på noen blomster, med tråd. Den hvite blomsten var egentlig litt større, men jeg rev av de ytterste kronbladene og spruta på litt glimmermist. Siden festet jeg noen hjertenåler under blomsten og limte på noen halvperler i grønt og blågrønt. Jeg har brukt en av 3ndypapir sine journaling labels, klippet ut "innmaten" og brukt den som ramme på bildet.

Det var vanskelig å begrense teksten på denne LO'n. Så nå ble jeg veldig inspirert til å printe bilder av alle mine besteforeldre og få ned litt av historien dems og mine gode minner.  

Ha en flott lørdag!

2 kommentarer:

Lula sa...

Kuuult oppsett!!! Liker måten du har tekstet på, så kreativt og annerledes!

Cathrine sa...

Hei,takk for hyggelig kommentar:) For en lekker LO! God helg!