mandag 4. juli 2011

Det skjer mye om dagen, alt fra sløving på sofan med en bok, gransking av plan og bygningsloven §20-2, bitte bitte litt scrapping, jobb, noen har ferie i huset, sommerskole, forberedelse av ny bassengduk....
I går satt jeg nede i et stor hull i hagen i 8 timer og la styroformplater. Først tenkte jeg at hjelp får jeg gjort dette uten pappas hjelp. Men nå ser det nærmest perfekt ut og jeg er ganske stolt - så ikke for ingenting at jeg kunne vært 4 generasjons håndverker. Så det er kanskje håndverker jeg må bli når jeg blir stor.... Min mann rister bare litt på hodet og skjønner ikke at jeg faktisk koser meg og synes det er litt gøy, men samtidig er superglad for at jeg liker det og får det til.

Her får jeg hjelp av evt 5. generasjons håndverker....

Når ferien kommer så blir det nytt prosjekt. Forrige helg fikk jeg nemlig den gamle gyngestolen til mormor. Igrunn en knallfarge som hadde vært kult å beholde, men den passer bare ikke inn. Så den skal i løpet av ferien få lov til å bli hvit. Og så blir det mange herlige lese/testunder i den.

(pussinga har blitt gjort så venter bare på litt tid så hentes malekosten frem)

Minstemann synes det er veldig gøy å få gå rundt med det lille kameraet. Etterpå er det litt gøy å se hva hun har klart å få med seg - bortsett fra de bildene som hun har tatt over av både styroformlegging i går og lesestund og pussing av gyngestol forrige helg. Hehe det er mye artige vinkler og detaljer hun får med seg.


4 dager på jobb igjen - så er det ferie!

Ha noen fine sommerdager!

1 kommentar:

Hedvig sa...

Yes! Kult å være handy-woman! Gleder meg til å se resultatet! :)