lørdag 8. oktober 2011

Barna er hjemme og lørdagmorgen ble som den ofte pleier. Jeg stod opp nesten 2 timer etter at barna hadde tusla ut av sengene sine og det ble en nugattifrokost.... og te. :) Vi lot pappa sove litt til så vi gikk ut i scrapperommet. Eldstemann fikk laget ferdig bursdagsinvitasjonene sine, og hun fikk dekorere en bunke papirposer som skal brukes til godteposer. Minstemann laget noen artige kort som visst nok skal brukes til en konsert de skal ha for bamsene i morgen.... Innimellom litt hjelp her og der fikk jeg gått løs på skissa til Pencillines. Det var en utrolig artig skisse, og jeg koste meg virkelig med den.

Her er skissa:


Kanten rundt bildene er laget av lange remser som er punchet med en bordpunch. På taggen på ene kanten er det masse tekst om 5 åringen og hennes planlegging til denne store dagen.

Jeg fikk også tid til å scrappe en side til ei søt lita niese som snart får besøk av tante. Og når hun kommer så er kanskje et lite album (lettersize) med til henne...  om ikke så er det i hvert fall startet på nå.


5 kommentarer:

Blåmeis sa...

Dette ble to løsninger på ei artig og annerledes skisse. Begge LOene ble både tøffe og sarte på en gang. Flink du!

gudrun sa...

Nydelige LO'er :)

Karen Shady sa...

Love your take on the pencillines sketch... thanks for playing x

Elisabeth sa...

nydelige LO'er dette her, med lekre farger og detaljer.....takk for titten

Beatemor sa...

Nydelige lo'er. Synes fargene var herlige :-)