mandag 3. oktober 2011

Den siste uka har vært begivenhetsrik. Jeg har blitt tante igjen til ei kjempe søt lita jente. Tida kan ikke gå fort nok til 21. oktober. Da bærer det avgårde med fly til Bergen for å hilse på. Så har verdens beste og snilleste pappa vært på besøk noen dager. Så nå er alt fikset ute i hagen, raket, klippa en hekk, rensa alle takrenner, bassenget er pakket ned for vinteren etc. Helt fantastisk. Vi som skulle bruke barnefri uka på det. Nå er det bare å sløve og ta det med ro om kvelden! :) I helga var det familiebursdag for jentene. Vi slår det alltid sammen. En har bursdag i august og en har bursdag i oktober.
I helga så glimret jo sola med sitt fravær (selvfølgelig jeg sitter jo ikke på jobb og jeg kunne hatt anledning til å nyte solstrålene...) Så da ble det heller noen timer i scrapperommet på lørdag og albumet nedenfor (15x15cm) ble laget til min sviggerinne som har hatt bursdag i helga. Vi tok noen herlige bilder av søskenbarna i august og i dette albumet er de beste bildene samlet.
Uka er barnefri - de er på høstferie hos mormor og morfar. Så idag var det hjem - og ut på joggetur. Hehe dette pleier jeg så ABSOLUTT IKKE å si. Men det var faktisk herlig med en treningstur. Så det skal i hvert fall bli en tur til denne uka.


Ha en riktig fin høstferie!

2 kommentarer:

Beatemor sa...

Ah - for et nydelig album. Var veldig lekkert og inspirerende :-)

Blåmeis sa...

Nok et flott album, nok et inspirerende prosjekt fra deg! De bjørkehjertene er så fine.