onsdag 20. november 2013

Årets julegavetips

Henger julegaveshoppingen over deg?
Dette er garantert en gave som vil skape mye moro i familien og blant barna. Og det er nok noe som barna ikke har fra før av heller, da dette er ganske nytt i Norge. I familien her har det tatt helt av og store og små konkurrerer mot hverandre om å få best tid.
Mannen har nå et lager av disse koppene, mattene og timerne for salg.  
Ta kontakt med meg på mail om dette skulle være av interesse. 

Dette videoklippet her er fra da datteren min besøkte God morgen Norge i september i år.
 

"Koppestabling er en flott aktivitet som virkelig fenger barn og ungdom. Uavhengig av alder vil barna oppleve stor grad av mestring, og det er bare fantasien som setter grenser for hvilke aktiviteter som kan gjennomføres. Alle blir inkludert, konsentrasjonsevne og motorikk utvikles og barna blir fort hektet. Hos oss synes alle det er veldig gøy. En sikker vinner!"
 
For foreldre og lærere vil vi legge vekt på hånd-øye koordinasjon, hurtighet og bilaterale fordeler. Disse påstandene kan også dokumenteres. Blant annet kan Dr Biran Udermann ved University of Wisconsin-Lacrosse bekrefte at stacking forbedrer hånd-øye koordinasjon og reaksjonstid med opptil 30%.

Speed Stacks hjelper og trener hjernen til sport og andre aktiviteter hvor bruk av begge hender er viktig (for eksempel spille musikkinstrumenter, ulike idretter osv.). Sport Stacking kan også hjelpe i forhold til både lesing og matematiske ferdigheter. Og ikke minst fører det til økt bruk av kroppen og kan engasjere barn/ungdom som ellers ikke er særlig fysisk aktive.
 
Som foreldre vil du alltid det beste for ditt barn, både faglig og fysisk. Mange ønsker at barna skal være aktiv etter skole, se mindre TV og spille færre data- og tvspill.
Tradisjonelle sportgrener kan være et godt alternativ. Men faktorer som kostnader, interesse og tilgjengelig gjør at det kanskje ikke er aktuelt for dine barn. Alle barn er forskjellige og ikke alle faller naturlig inn under de tradisjonelle grenene.
Her kan Sport Stacking være et godt alternativ. Barn i alle aldre, med ulike evner og personligheter lar seg fascinere av Sport Stacking. Dette fordi de synes det er både morsomt, utfordrende og ikke minst lett å komme i gang med.
 
 

 
(Læreren her er mannen min)

Ingen kommentarer: