tirsdag 16. august 2011

Det er ikke lett å forstå forskjellen på barnebursdag og den ordentlige bursdagen. I går var det barnebursdag - men stakkars hun lå i senga i gårmorges og ventet på at vi skulle komme med gaver på senga. Skuffelsen gikk nok ganske fort over, for fort begynte vi jo å forberede til barnebursdag og timene kunne ikke gå fort nok!
Etter et par barnebursdager har jeg sluttet å legge lista så høyt med antall kaker og dill. Det blir jo knapt nok spist noen ting. I går hadde bursdagsbarnet ønsket seg pannekakerbursdag. Så jeg stod og stekte en stund - men det var også den største anstrengelsen. Det ble noen muffins også, og bursdagskaka ble den enkleste av dem alle. Da jeg var liten så skulle jo bursdager ha en bløtkake, og det var det verste jeg visste, så mamma måtte finne på noe annet. Dermed så ble det en 2 liter is snudd på hodet på et fat og masse nonstop og seigmenn på. Sånn kake ble det på minstemann i går også! Snudde en isboks og rett og slett bare veltet over et par bokser med friske bringebær og pastellfarga nonstop. Det ble dessverre en kake uten lys. Vi hadde kjøpt et 5 tall for lenge siden - men når dagen kom så var det SØKK borte. Pappan ble sendt ned på Coop.... men de hadde jo ikke kakelys. Er det mulig? (Var vel mor som var mest irritert som ikke fikk det typiske blåse ut lyset bildet)

Dagen ble i grunn allerede reddet her når hun fikk det hun hadde ønsket seg av en venninne - Langbeinbamse. Nå er det bare Dolly som mangler i Disneyfamilien!

Mmmmmm....

Ingen kommentarer: