søndag 11. april 2010

Nedtelling :)

Nå begynner nedtellingen for alvor til neste helg! Scrappehelg og jeg får hyggelig besøk av gode venner og vi skal sitte og scrappe langt utover lørdagkvelden. Fare for at det kanskje kan bli søndagmorgen også før man gir seg... Scrappemesse er det også, men jeg vurderer om jeg bare skal holde meg hjemme og spare pengene til shopping av scrappeting i Florida til sommeren. Hvis jeg klarer da. Vi får nå se når det nærmer seg.
Det er dårlig med oppdateringer i bloggen for tida. Men jeg er kreativ innimellom, er bare litt treg på å få lagt det ut. Det kommer etter hvert. I kveld har jeg kost meg med de herlige nye arka til 3ndy Papir. Jeg digger den nye serien!! Så kanskje jeg må på messa bare for å få meg noen flere av de papirene. Holder ikke bare med et eksemplar av hver her.

Ha en fin uke!

1 kommentar:

Dette er meg sa...

Kjempe fine kort!! Skjønner godt at du liker disse papirene - måten de matcher på og den friske og gode følelsen de gir:) Gleder meg til å få tak i noen eksemplarer i morgen jeg. Og jeg skal selvsagt også kjøpe med til deg :)

Klemmer