søndag 25. april 2010

Skissedilla #56

Etter 9 dager på skoletur fikk jeg endelig mannen min hjem igjen i går! Så herlig! Etter så mange dager fra hverandre føler man seg så nyforelska igjen! Jeg er utrolig heldig for jeg har en fantastisk mann! Og det er kjempe bra å ha han hjemme igjen! Barna var også helt i 100 da de fikk hjem pappan sin! Hehe og enda bedre var det vel når de også fikk noen nye spennende leker og spill! Og jeg fikk skinnjakke. : ) Han tok en råsjans, men den passet perfekt og var kjempe stilig!!

Selv om jeg har vært "alenemamma" denne uka har jeg klart å presse inn litt scrapping. Så jeg har lekt meg med skissa til Skissedilla . Koser meg like mye hver gang! Og resultatet blir som regel noe annet enn det jeg først så for meg. Hvis man ser på de siste innleggene så er det tre ting som følger meg. Og det er Søm, "Secret Garden" fra 3ndypapir og glimmermist. Jeg kan love at det vil bli mer "Secret Garden" også når jeg bare blir ferdig med et par små minialbum jeg lager. Kun detaljene igjen!

Her er ukas resultat av Skissedilla #56. Gleder meg sånn til en ny sommer med markjordbær når jeg ser på bildene fra i fjor. Selv om vi ikke får oppleve denne hagen som var proppfull av markjordbær denne sommeren. Men vi håper vi skal tilbake til min venninnes herlige sommerhus i Danmark ved en senere anledning.


Nå får jeg bare finne frem treningstøyet. De har ligget trygt i skapet et par uker nå, så nå får jeg bare komme i gang igjen etter en lang forkjølelse. Og resten av dagen blir vel litt hagearbeid, dekkskifte og kanskje jeg får testet de nye rulleskøytene mine igjen.

Ha en fantastisk søndag!

2 kommentarer:

Lene - Nabon sa...

Flott og sommerlig LO! Digger fargene og gleder meg bare enda mer til sommeren!

Takk for bidrag!

Aud R. sa...

Kjempefin side. Herlige farger og bilde!