mandag 19. september 2011

En siste lift for denne gangen

Jeg har virkelig kost meg med utfordringen til Scrappehuset de siste ukene! Det var aldri helt planen å scraplifte alle sammen. Men så ble det sånn. Den største utfordringen var nok Marion sin LO, og den er jeg glad jeg prøvde meg på. For jeg gikk i noen esker og fant frem gamle ting som jeg aldri har klart å bruke. Jeg har bl.a. en  boks med masse merkelapper fra tøy etc som jeg tenker at de blir kule til et scrappeprosjekt. Men de ligger der og jeg klarer aldri å bruke dem. En annen boks er full av ting jeg har klippet av klesplagg eller andre små rare ting jeg har tenkt helt sikkert kan brukes en gang.

På denne LO'n fikk jeg med en rekke merkelapper, tøybiten som det står Mammas Prinsesse på er fra en body minstemann på bildet hadde da hun var ca 6-9 mnd gammel, gammelt glansbilde fra jeg var liten og en rosett fra en singlett jeg hadde en gang... noen brads som har hengt på tavla lenge og vel... Det nyeste på LO'n er vel den søte papirknappen til venstre som jeg kjøpte i sommer.  Jeg har vel kanskje aldri hatt så mange forskjellige små ting på en LO før heller.


TAKK FOR HERLIGE UTFORDRINGER JENTER I HUSET!!!

5 kommentarer:

Torill sa...

Jeg synes du har vært så flink!!!
Lifta ale, og laget kjempeflotte LOer, uansett utgangspunkt!!!
Denne var også flott! Digger lappene, det ble knallstilig!!

Tusen takk for at du lekte sammen med oss!!!
KNALL

Vibeke sa...

Du har virkelig imponert meg stort på denne utfordringen Maya!! Her viser du at du behersker forskjellige stiler på en suveren måte!! Denne liften av Marion sin Lo var bare superskjønn!!:)

Blåmeis sa...

Så flott! Du slår til igjen. Denne likte jeg kjempegodt. Du er en knallflink! Nok en gang gir du meg inspirasjon.

Bente sa...

SÅ flink du har vært:) Denne LO`en digger jeg:) Veldig gøy at du finner ting som du har tatt vare på, og som bare ligger der å venter på å bli brukt:) Da har det liksom en ekstra verdi for deg:) Du har et forhold til noe av det:) og det er jo scrapping på sitt aller beste:) Takk for at du deltar i utfordringen:) Klem fra Bente

linn kr/sykepleier sa...

Så morsomt at du likte LOene våre og utfordringen vår så godt at du har liftet deg gjennom måneden. :D

En super kul LO fra deg, med stilige detaljer. Det lønner seg å samle på litt av hvert, kan få bruk for det aller meste i denne hobbyen.

Takk for ditt tøffe bidrag! :D