lørdag 3. september 2011

Helg igjen!

Rolig lørdagmorgen hos oss her i dag. Alle pusler med sitt. Bamsene er spredd rundt i hele stua - forskjellige barnehageavdelinger har jeg forstått. Jeg sitter her og vil oppdatere bloggen min med gårkveldens og nattens kreativitet.

Ny bestilling på 3 konfirmantkort til en og samme gutt. Det er jo utfordring å få dem så forskjellig som mulig.  Og utfordringen med guttekortene er at de skal jo ikke bli for søte og jeg synes ikke for mye blomsterstyr passer så godt da, og da gjelder det å pynte med andre ting. Her er resultatet:

Jeg har lenge hatt lyst til å prøve meg på et sånt foldekort som dette. Nå fant jeg oppskriften i et blad og fikk de rikte målene på bretten. Utrolig artig å scrappe noe annet.Jeg var så godt i gang i gårkveld så jeg laget et bryllupskort også, for en venninne jeg vet skal i bryllup neste helg. Dette arket har jeg brukt på flere andre bryllupskort i sommer. Jeg bare elsker de arkene og de er så utrolig anvennlige til bryllupskort. Og nå har jeg ikke flere sånne ark igjen, men de blir nok fort nok kjøpt inn igjen. Det er ark fra INKIDO - Forever. Hjertet med swirls er kuttet ut på Silhouetten.
Et lite tagkort som ble laget tidligere denne uka.


Taggen er først farget i kaffevann, så stemplet med litt tekststempler og de små sommerfuglstemplene som allerede har rukket å bli min favoritt etter bare et par dager i skuffen. Taggen og blonda er sprayet med litt glimmermist også. Så har jeg klippet ut en sommerfugl fra ett mønsterark (samme arket som denne sommerfuglen kommer fra. Til slutt er det pyntet med roser og noen halvperler.  

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

så stilig! ha ei finfin helg du og dine

Anonym sa...

Du er kjempeflink! Hihi - godt jeg har deg!