søndag 4. september 2011

Jeg har tro på at denne søndagen kan bli ganske produktiv. Til nå har jeg allerede gjort ferdig en LO til Skissedilla og bolledeigen står og hever på benken. Litt usikker på om det skal bli skoleboller eller vaniljehorn. Vaniljekrem skal i hvert fall brukes. Men det som avgjør er om jeg gidder ut av huset for å finne kokos på en bensinstasjon...

Her kommer min løsning på ukas skisse hos Skissedilla # 126, flott skisse med mange muligheter.

Jeg har brukt noen gamle papir fra 3ndypapir. Jeg synes disse jentene er så utrolig søte.
(men ikke søtere enn mine jenter) Bildene er fra Familiefotografen.
Nå har sannelig regnet gitt seg også, så kanskje jeg får gjort litt av det jeg hadde tenkt i hagen. Rydde vekk litt av sommeren. Trist men sant. Høsten er her og blir nok ikke flere sene kvelder oppi kosekroken nå. Og sesongens siste bad ble nok tatt i natt. Det er fortsatt litt uvirkelig å ligge og plaske i eget basseng midt på natta, helt uforstyrret. Må nesten klype meg i armen. Det var vel egentlig aldri en del av husdrømmen. Nå kan vi bare glede oss til våren igjen når en ny sesong begynner - men i mellomtiden så skal vi kose oss med høst og vinter. Og den byr jo på andre muligheter!

2 kommentarer:

Ragne sa...

Denne Loen falt jeg for! Flott oppsett og tegningen på arket understreket så godt tema på LOen. Og solskinnsboller er alltid fristende :) Ønsker deg ei fin uke.

Brit Sviggum sa...

For en søt og fin LO! Nydelige papirer, ja! Bildene dine er kjempefine! OG så var det utrolig fint med teksten rundt hele LOen.
Tusen takk for deltakelsen.
Ha en fin dag :)